Ol-star: Samo Lebron ispred Dončića na Zapadu, Jokić 7. "visoki"

Posle drugog preseka glasova za NBA Ol-star meč, srpski košarkaš Nikola Jokić i dalje je sedmi među krilnim igračima i centrima na Zapadu sa 740.918 glasova.

Izvor: AK

Četvrtak, 10.01.2019.

20:25

Ol-star: Samo Lebron ispred Dončića na Zapadu, Jokić 7.
Foto: Getty Images

Ispred Jokića su Stiven Adams, Entoni Dejvis, Kevin Durent, Pol Džordž, Luka Dončić i lider konferencije i kompletnog Ol-star glasanja Lebron Džejms.

Zanimljivo, ruki Dončić sa 2,22 milion ima skoro 200.000 glasova više od Stefa Karija, koji je lider među bekovima ispred Derika Rousa, Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka.

Najviše glasova na Istoku među bekovima imaju Kajri Irving, Dvejn Vejd i Kemba Voker, a među "visokim" igračima Janis Adetokumbo, Kavaj Lenard i Džoel Embid.

Glasanje traje do 25. januara, a podsećamo ovo su samo glasovi navijača koji će na kraju činiti 50 odsto. Još 25% pripada igračima i 25 odsto predstavnicima medija.

Igrači sa najviše glasova u obe konferencije biće kapiteni i biraće košarkaše sa kojima žele da igraju u timu.

Deset košarkaša će biti odabrano ovim putem (po pet u obe konferencije), a potom će rezerve, kao i svake godine, izabrati treneri. OVDE možete glasati za igrače za koje mislite da zaslužuju Ol-star meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: