VIDEO: Šarić iznervirao Lebrona i drugove pa im se izvinio

Košarkaši Filadelfije savladali su Klivlend protekle noći u NBA lige, ali je meč obeležio i incident Darija Šarića i igrača Kavalirsa.

Izvor: B92

Petak, 02.03.2018.

12:55

VIDEO: Šarić iznervirao Lebrona i drugove pa im se izvinio
Tanjug/AP Photo/Tony Dejak

Hrvatski reprezentativac je na 12 sekundi do kraja zakucao, što je izazvalo nezadovoljstvo u protivničkom taboru jer u najjačoj ligi sveta postoji nepisano pravilo prema kom se u poslednjem napadu ne šutira na koš.

Šarić se posle meča izvinio igračima Klivlenda, a posebno je bio ljut Lebron Džejms, dok ga je Džordan Klarkson pogodio loptom u leđa.

„Želim da se izvinim svim igračima Klivlenda i navijačima. To što sam učinio nije bilo namerno, nije bilo Iskreno, za mene je sve to malo čudno, ali s druge strane, vidjeli ste Bena, udario ga je tip u leđa, nije ni to baš bilo korektno. Kako god, izvinjavam se“, rekao je Šarić koji je za 29 minuta na parketu postigao 16 poena,uz devet skokova i dao ključnu trojku u poslednjim minutima susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: