Džordž: Nisu me pištoljem terali u Oklahomu

Krilo Oklahoma siti Tandera Pol Džordž kaže da je za sada zadovoljan u Oklahomi, ali ne krije da je hteo tragom Kobija Brajanta u Los Anđeles Lejkerse.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

Prošlog leta je veoma jako odjeknula vest da se Oklahoma pojačala iz Indijane i Njujorka u periodu kada je mnogo toga ukazivalo da će popularni PG13 među "Jezeraše".

Lejkersi su čak i kažnjeni zbog javnog "koketiranja" sa Džordžom.

"Sve što sam rekao je destinacija na koju bih voleo da idem. Nije mi bio pištolj uperen u čelo da me pošalje ovde. Jednostavno sam rekao gde bih voleo da igram. Pitajte, 80, 70 posto momaka u ligi da li bi voleli da igraju kod kuće za svoj grad, dom... to je sve. Voleo bih kući da igram za svoj grad. Ne žalim što sam prešao u Oklahomu, a ovaj trejd se ispostavio kao dobitan i za Tandere i za Pejserse i srećan sam što smo nastavili dalje", rekao je Džordž, a piše Slem.

I zaista, ove sezone VIktor Oladipo koji je imao marginalnu ulogu pored Rasela Vestbruka, potpuno je počeo da oslobađa svoj potencijal u Pejsersima i kandidat je za nagradu igraču koji je najviše napredovao. S druge strane, Džordž i saigrači su loše startovali sezonu, a sada su peti na Zapadu.

"Kad smo igrali dve utakmice u Los Anđelesu bio sam uzbuđen što igram pred porodicom i prijateljima, ali sam uzbuđen i zbog tima u kome sam". istakao je Džordž.

NBA

strana 1 od 39 idi na stranu