Medžik o Sterlingu: Pomolimo se

Legendarni Medžik Džonson odgovorio je vlasniku LA Klipersa Donalsu Sterlingu koji ga je napao istakavši da ima sidu te da kao takav ne može biti uzor.

Izvor: AK

Četvrtak, 15.05.2014.

21:56

Default images

Medžik je bio jedan od najglasnijih u NBA koji je podigao glas protiv Sterlinga nakon što su izašle u javnos njegove rasističke izjave.

"Moramo se pomoliti za tog čoveka. To je veoma uznemirujuće. Ali kada tako nešto izjaviš, moraš imati tačne činjenice. Ja nemam sidu, ja imam HIV, živim s tim 22 godine", rekao je Medžik.

"To je njegovo mišljenje da li sam pravi uzor. Ja znam šta sam udario za ljude u urbanoj Americi", dodao je jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

Džonson smatra da je Sterling čovek koji je uznemiren i koji traži izlaz.

"On pokušava da se uhvati za nešto što će mu pomoći da spase svoj tim. A to se neće dogoditi. Neće se dogoditi, on nije dobrodošao u NBA. Bord vlasnika ima posao ispred sebe. Komesar lige Adam Silver je uradio sjajnu stvar suspendovavši ga doživotno. Sada Bord mora da uradi svoj posao", najavio je Medžik glasanje vlasnika ostalih 29 klubova gde je potrebna da 3/4 njih glasa za prodaju Klipersa da bi Sterling mogao biti prisiljen da to uradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: