Grifin napustio Netse na neodredjeno vreme

Izvor: B92, ESPN

Četvrtak, 29.01.2004.

11:49

Default images

Krilo Nju  Džersdi Netsa Edi Grifin saopštio je čelnicima kluba da u ovom trenutku nije spreman da se vrati u NBA ligu, saopštio je GM kluba Rod Torn.

Bivši sedmi pik sa drafta 2001.godine potpisao je ugovor do kraja sezone sa ekipom iz Džersija samo nekoliko dana pošto je otpušten iz Hjustona zbogt mnogobrojnih problema van terena koje je imao u Teksasu.

Prema pisanju američkih medija Grifin se vratio u Hjuston gde ga očekuju  dva odvojena sudjenja – za posedovanje marihuane kao i za oružani napad ( pokušaj ubistva uz korišćenje vatrenog oružja).

Grifin koji je u NBA ligu ušao kao velika zvezda poznatog “Seaton Hall” univerziteta za dve sezone u Hjustonu prosečno je beležio 8,7 poena i 5,8 skokova po meču. Grifina je kao sedmog pika “podigao” Nju Džersi ali ga je trejdovao sa Hjustonom u zamenu za čak 3 igrača: Džefersona, Armstronga i Kolinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: