Korona odložila UFC debi – zaražen Duško Todorović

Srpski MMA borac Duško Todorović zaražen je koronavirusom.

Izvor: SN

Četvrtak, 09.07.2020.

18:00

Korona odložila UFC debi – zaražen Duško Todorović
Photo: SBC

Duško Todorović je svojevremeno bio šampion u organizaciji SBC, pobeđivao je ljude poput Mišela Pereire koji je sada UFC borac.

Duško je član akademije "Secutor" i njega je 25. jula čekao debi u UFC–u protiv Džona Filipsa na čuvenom "Fight Island" na ostrvu Jaz u Abu Dabiju.

On je neposredno pred odlazak na put u Abu Dabi dobio pozitivan nalaz na koronavirus i ponovo je UFC debi odložen, pošto je prvobitno odloženo zbog pandemije na proleće 2020. godine.

"Nažalost neću moći da učestvujem na UFC događaju u Abu Dabiju. Pred zakazani let moj trener Jova (Jovan Milićević prim. aut.) i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoće na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata. Ja u ovom trenutku iako znam za onu izreku "Ko zna zašto je to dobro" , stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utiče na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi nesebično pomažu. Idemo dalje!", napisao je Todorović na svom "Instagram" profilu.
View this post on Instagram

❗Nažalost neæu moæi da uèestvujem na #UFCAbuDhabi . Pred zakazani let moj trener Jova i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoæe na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata. Ja u ovom trenutku iako znam za onu izreku " Ko zna zašto je to dobro " , stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utièe na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. 🙏🏼Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi nesebièno pomažu. Idemo dalje! - #DT #duskotodorovic #teamtodorovic #secutor #secutorteam #UFC #fuckcovid19

A post shared by Dusko Todorovic (@todorovic_ufc) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: