Aktuelno 13

02.05.2024.

19:17

Dua Lipa zbog jednog poteza na udaru kritika: "Jesi li prodala dušu?" FOTO

Dua Lipa se našla na udaru kritika jer je pozirala za časopis "Beauty Papers" u znatno drugačijem stilu nego inače.

Izvor: Klix.ba

Dua Lipa zbog jednog poteza na udaru kritika: "Jesi li prodala dušu?" FOTO
Profimedia

Podeli:

Naime, ona je ofarbala kosu ali i obrve u plavo. Slikala se u grudnjaku, gaćicama, halterima... Fotke se nikako nisu dopale njenim fanovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

"Jesi li prodala svoju dušu", "Šta te je navelo da se ovako ponašaš", "Nova žrtva Holivuda", "Seksualizacija žena u 21. veku. Kakvo razočarenje, Dua", "Veliki sam obožavalac, ali ovo je stvarno odvratno", neki su od komentara na društvenim mrežama. takođe, pojedini su izjavili da ih izgledom podseća na Britni Spirs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Pevačičine modne kombinacije odabrala je stilista Ema Vajman. Šminku je uradio Sem Visser, a frizuru Džonatan De Frančesko.

Podsećanja radi, Dua je pre objavljivanja svog trećeg albuma "Radical Optimism" bila proglašena za jednu od najuticajnijih osoba na Time 100 listi 2024. godine. Do sada je objavila tri singla sa pomenutog albuma: "Houdini", "Training Season" i "Illusion".

Njen novi album izlazi sutra, 3. maja. Očekuje se da će biti veliki hit, kao i svi njeni prethodni albumi. Reakcije publike na do sada objavljene singlove bile su pozitivne. Ona će održati koncert u Puli 9. juna ove godine, a karte su rasprodate za samo deset minuta. Najjeftinija je koštala 79, a najskuplja 486 evra.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: