Film/TV 3

01.05.2024.

17:19

Reditelj "Kuma" ima novi film, pogledajte prvu fotku sa seta FOTO

Objavljena je prva slika sa seta Megalopolisa, novog filma Fransisa Forda Kopole, koji će imati premijeru na Filmskom festivalu u Kanu.

Izvor: Index.hr

Reditelj "Kuma" ima novi film, pogledajte prvu fotku sa seta FOTO
EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Podeli:

Megalopolis je naučnofantastična drama koju je režirao, napisao i producirao Kopola.

Radnja filma smeštena je u metropoli nalik Njujorku,  koja je počela da propada nakon teške nesreće. Arhitekta i idealista Cezar Katilina, kojeg glumi Adam Drajver, želi da uništenu metropolu pretvori u održivi grad, ali na putu mu stoji korumpirani gradonačelnik Frenk Ciceru, kojeg igra Đankarlo Esposito.

Prva fotografija sa seta prikazuje Cezara koji zamišlja kako će grad da izgleda nakon obnove, dok pored njega stoji Julija.

Prema Holivud reporteru, Kopola je počeo da radi na Megalopolisu još 1983. godine. Kako bi zadržao kreativnu kontrolu nad projektom koji je koštao 120 miliona dolara, Kopola je prodao veliki deo svoje vinarije u Severnoj Kaliforniji.

Reditelj je objasnio da na projektu nije radio kontinuirano, već je s vremena na vreme u scenario ubacivao nove ideje, sve dok nije odlučio da želi da snimi film koji nalikuje rimskom epu smeštenom u moderan svet Sjedinjenih Država.

Megalopolis će imati premijeru u Kanu 17. maja. Još uvek nije poznato kada dolazi u bioskope.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: