Aktuelno 4

02.05.2024.

14:40

Britni Spirs se zvanično razvela

Slavna pevačica Britni Spirs je posle devet meseci okončala brakorazvodnu parnicu sa bivšim suprugom.

Izvor: b92.net/ŽenaBlic

Britni Spirs se zvanično razvela
Profimedia

Podeli:

Sudski dokumenti otkrili su da su Britni Spirs i Sem Asgari zvanično razvedeni i da su se pridržavali predbračnog ugovora.

Pevačica, koja ima veliki broj obožavalaca u Srbiji i važi za jednu od najvećih estradnih zvezda s početka 21. veka, čuvala je razni nakit i druge lične stvari, kao i zaradu koju je ostvarivala pre, tokom i posle venčanje. Dodatna imovina će se podeliti u skladu sa predbračnim ugovorom.

Dokumenti su juče predati sudu u Los Anđelesu, a tu je još jedan mali korak kojim će papiri postati zvanični kada ih sudija potpiše.

"Britni okreće novi list, a priče o njenom bankrotu su smešne i očigledno lažne. Iako uživa u luksuznim putovanjima kao rezultat svoje teško stečene slobode, sklopila je veliki ugovor o knjizi i dugo će profitirati od toga. Samo nebo je granica u pogledu moći njene zarade, uključujući autorskaa prava na memoare "Žena u meni", rekao je izvor za Page Six.

Razvod je okončan sporazumno, delom i zbog tog ugovora.

Podsetimo, izvori su prošlog avgusta potvrdili da je par raskinuo zbog tvrdnji da je Britni Spirs, koja je nedavno okončala važan sudski spor, navodno prevarila supruga. Asgari je pokušao da ponovo pregovara o uslovima predbračnog ugovora, ali nije uspeo. On je istog meseca podneo zahtev za razvod, zbog "nepomirljivih razlika".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

17 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: