UFC: Sudijama "pune ruke posla", Blejds porazio Volkova

Još jedan junski UFC nalazi se iza nas, a u glavnoj borbi je Kurtis Blejds pobedio Aleksandra Volkova.

Izvor: SN

Nedelja, 21.06.2020.

09:15

UFC: Sudijama
Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

UFC on ESPN je pružio zanimljiv MMA program koji se održao u Las Vegasu, u čuvenom "APEX" centru.

Kao glavnu borbu večeri imali smo okršaj teške kateogrije između Kurtisa Blejdsa i Aleksandra Volkova i Blejds je pobedio jednoglasnom odlukom sudija.

Veoma brzo je Blejds srušio Volkova, nešto što sudije vole da vide, a Kurtis je postasvio i novi rekord UFC–a po broju obaranja za jedan meč, pošto ih je imao čak 14. Naravno, misli se na tešku kategoriju.

Što se tiče upućenih udaraca, statistički su bili veoma slični, ali je Blejds onih značajnijih udaraca imao duplo više i zasluženo je pobedio Volkova.

U ostalim borbama, Džoš Emet je odlukom sudija bio bolji od Šejna Burgosa, na isti način je Rakel Penington bila bolja od Marion Reno, kao i Belal Muhamed od Lajmana Guda, odnosno Džim Miler od neiskusnog Ruzvelta Robertsa.

U "undercardu", Klej Guida je odlukom sudija poražen od Bobija Grina, Tesija Tores je savladala Brijanu van Buren. Mark Adnre Bario je nokautom pobedio Oskara Piekotu, a Džilijan Robertson je gušenjem pobedila Kortni Kejsi.

Džastin Džejns je tehničkim nokautom bio bolji od Frenka Kamača, Loren Marfi odlukom sudija bila je bolja od Roksen Modaferi, dok je Ostin Hubard tehničkim nokautom pobedio Maksa Roskofa.

Za sedam dana nas očekuje novi Fight Night i veliki spektakl, pošto se u Ostinu u glavnoj borbi bore Dastin Poirije i Den Huker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: