Život

Subota, 30.08.2014.

09:53

Čelsi prestaje da radi kao reporterka NBC-a

Čelsi Klinton rekla je u petak da više neće raditi kao reporterka za televiziju NBC News zbog zauzetosti u Klinton fondaciji i skorog porođaja.

Izvor: Beta

Default images

Ćerka bivšeg predsednika SAD Bila Klintona i bivše državne serketarke Hilari Klinton radila je za NBC od 2011, povremeno radeći priče o ljudima i organizacijama koje se bave javnim radom. Portal Politiko (Politico) ranije je izvestio da joj je plata 600.000 dolara godišnje.

Čelsi Klinton je izrazila zahvalnost NBC-u zbog prilike da radi na pričama iz serijala "Napraviti razliku" (Making a Difference).

Dve njene priče emitovane u januru bavile su se obrazovnim programima za neprivilegovane.

Njena reporaža o radu glumca Džefa Bridžisa na programu pomoći hranom siromašnoj deci emitovana je 1. avgusta, a priča o programu školskih obroka za siromašnu decu u Nju Meksiku trebalo bi da se emituje u nedelju.

Odlaskom Čelsi Klinton s NBC-a uklonjene su nelagode zbog toga što bi radila za televiziju u vreme predizborne kampanje za predsednika SAD 2016. u kojoj će možda učestvovati njena manjka Hilari.

NBC je vodio računa proletos da se njene priče ne poklapaju s izveštavanjem o promociji knjige Hilari Klinton, kako bi se izbegao mogući sukob interesa.

Ta televizija nije odgovarala na kritike kada su se pojavili navodi o plati Čelsi Klinton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: