Život

Petak, 30.12.2022.

08:22

Endru Tejt je uhapšen zahvaljujući kutiji pice: "Ona ga je odala" VIDEO

Kontroverzni influenser Endru Tejt, uhapšen je u četvrtak u Rumuniji, i to nakon što je slučajno otkrio svima gde se nalazi u videu u kojem je vređao švedsku aktivistkinju, Gretu Tunberg, a odala ga je kutija pice.

Izvor: index.hr

Endru Tejt je uhapšen zahvaljujući kutiji pice:
Foto: Profimedia

Tejt je pre nekoliko dana napao Tunberg preko Tvitera, a nakon što mu se Greta narugala, objavio je video u kojem ju je dodatno vređao i pritom napravio kardinalnu grešku. Tejt, kojeg policija traži zbog optužbi da je učestvovao u udruživanju u zločinačku grupu zbog trgovine ljudima i seksualnog iskorišćavanja žena, u jednom trenutku na snimku govori da mu se donese pica, a ispalo je da je reč o Jerry's piceriji, koja deluje na području Bukurešta.

Policija je znala da Tejt ima rezidenciju u glavnom gradu Rumunije, ali se on vešto skrivao i nikada nisu uspeli da ga pronađu tamo, a nisu imali pojma ni da je Tejt u tom trenutku bio u Rumuniji. Međutim, odala ga je pica i policija mu je vrlo brzo izvršila raciju u rezidenciji. Tamo su proveli pet sati i na kraju odveli Tejta i njegovog brata Tristana u pritvor.

Braća će tamo ostati 24 sata, a javio se i njihov menadžer.

"Ne možemo da govorimo o detaljima i zašto su braća uhapšena, ali možemo reći da Andru i Tristan Tejt imaju ogromno poštovanje prema rumunskim vlastima i pomoći će u istrazi koliko god mogu", rekao je menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: