Ljubica Gojgić je "Žena godine 2012"

Novinarka B92 Ljubica Gojgić proglašena je za "Ženu godine 2012", od strane magazina The Men i The Best Shop, u kategoriji "Istina između redova".

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

10:07

Default images

Nagrada "Women of the Year" se dodeljuje ženama sa posebnim dostignućima, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, putem glasova koje šalju čitaoci magazina, ali i istaknuti članovi našeg društva. Ljubice Gojgić nominovana je među drugim uspešnim ženama u oblastima svog delovanja, kao što su Milica Delević, Slavica Ðukić Dejanović, Jelena Genčić, Snežana Divac.

Ljubica Gojgić na B92 je od 2001, bila je specijalni izveštač iz Haga i autorka i voditeljka emisije "Proces TV". Sedam godina radila je za nedeljnik "NIN", pratila politička i društvena zbivanja. Kao stipendista novinarske fondacije "Alfred Frendli" radila je u dnevnom listu “Pittsburgh Post-Gazette” u Pitsburgu (SAD) a pre toga bila novinarka u “Fondaciji novinara Evrope” u Parizu, kao učesnik programa koji su sponzorisale Evropska unija i Vlada Francuske. Radila u dnevnom listu “Demokratija”. Na početku novinarske karijere, od 1992-1995. radila na Radio INDEX-u kao reporterka, urednica i voditeljka kulturnog magazina. Ljubica je radila u beogradskoj kancelariji UNMIK-a, kao pomoćnica atašea za štampu. Rođena je u Užicu 1970. Govori engleski i francuski. Njena interesovanja su međunarodno pravo, politika i umetnost.
Women of The Year je nagrada koja promoviše izuzetne žene Srbije, koje u modernom vremenu uspevaju da budu i lepe i uspešne u mnogo različitih kategorija: poslu, privatnom životu, porodici. One unose optimizam u živote drugih, ne odustaju od kreiranja sveta koji je zanosan i čaroban, ma kako da su okolnosti života u Srbiji iskušenje.

Women of The Year su sve one žene koje su primer kako se hrabro i poletno može kretati kroz sve sfere života: posao, ljubav, roditeljstvo, izazove, uspone i padove, kako se može otmeno i na primer drugima biti žena kojoj se dive i koja je to zaslužila.

Women of The Year slavi one najčarobnije osobine žena zbog kojih su magične: osmeh, veštinu, strpljivost, izdržljivost, kreativnost, viziju, lepotu, šarm, avanturu, predanost.

Svečana dodela nagrada biće održana 18. septembra, u restoranu Kameleon, u Grand kazinu, sa početkom u 20 časova.

Women of The Year 2012 - Godišnja nagrada veličnastvenim ženama Srbije

Lista nominovanih žena godine 2012:

Made in Serbia – Jelena Genčić
Without borders – Milica Delević
Kulturni poduhvat – Madlen Zepter
New Idols – Nina Janković, Danina Jeftić glumice
Super Human – Ivana Mišković
Žena u politici – Slavica Đukić Dejanović
Istina između redova – Ljubica Gojgić
Medical guru – Dr Mima Fazlagić
Regionalni razvoj – Verica Kalanović
TV Lice – Maja Nikolić RTS
Prijatelj Srbije – Amb. Danske Mette Kjuel Nielsen
Devojke za primer – Milica Mandić,Ivana Maksimović
Poslovni uspeh – Svetlana Glumac
Jake žene – Snežana Divac
PR ideas – Nevena Kurtović
Žena u trendu – Snežana Dakić
Nagrada za Istrajnost – Dragana Ćosić
Stručnost pre svega – Dr Marina Stolić
Pozitivan Uzor – Isidora Žebeljan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: