Četvrtak, 03.12.2020.

15:35

Snežana Babić: Naziv pesme "Sneki rep" sam ja smislila VIDEO

Ona je karijeru gradila bez skandala, samo talentom i kvalitetnim pesmama. Postavlja muzičke standarde, pozitivnom energijom i osmehom ostavlja bez daha, a pre samo nekoliko dana dobila je "Estradnu nagradu za životno delo". Ona je Snežana Babić - Sneki.

Izvor: Prva TV

Snežana Babić: Naziv pesme
Foto: Printskrin TV Prva

"Trudila sam se da dam najbolje od sebe publici u proteklim decenijama... Nema tu nikakve tajne, prvu pesmu sam snimila 1988. godine i ona se i danas pušta", rekla je Sneki gostujući na TV Prva.

Ona je u emisiji "150 minuta" govorila o svojim pesmama, te navela da je presrećna što je "radila prave stvari".

"Ipak se to pokazalo kroz ove vreme, trajnost tih pesama", poručila je Sneki.

Govoreći o pesmi "Sneki rep", ona je rekla da je ona smislila njen naziv i da joj je za nju "vetar u leđa" dao film "Tesna koža".

"Bila je pesma za koju sam ja smislila naziv u to vreme, pa što ne bi bilo u narodnoj muzici i neki rep. Pojaviti se na filmu je veoma važno, bila sam počastvovana što sam u društvu Laneta Gutovića i Nikole Simića", poručila je pevačica.

Pogledajte više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: