Tehnopolis

Nedelja, 09.08.2015.

14:22

Samsung Galaxy Note 5 će imati ulaz za microSD?

Sve dosadašnje informacije su manje ili više potvrđivale da dolazeći Samsung Galaxy Note 5 neće biti opremljen slotom za microSD kartice.

Izvor: B92

Default images
Galaxy Note 4, ilustracija

Ipak, novi izveštaj iz Tajvana sugeriše da će dual-SIM varijanta Galaxy Note 5 fableta imati microSD proširenje.

Iako se radi o potencijalno dobroj vesti, korisnici će nažalost morati da naprave kompromis i oproste se od dual-SIM funlkcionalnosti, ukoliko se odluče da koriste microSD slot. Samsung će, prema navodima, objediniti drugi SIM i microSD slot, tako da neće biti moguće koristiti microSD karticu na telefonu ukoliko se ne bude koristio samo jedan SIM slot na fabletu. Treba napomenuti da se ovde radi samo o glasinama, tako da ove informacije treba uzeti sa rezervom. Potvrdu ili demanti ovih glasina ćemo imati tek nakon što Samsung ozvaniči Galaxy Note 5 na svom Unpacked događaju, zakazanom za 13. avgust.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: