Tehnopolis

Sreda, 19.04.2017.

10:24

Reservoir Dogs igra stiže u maju

Izdavač Lionsgate je objavio da Reservoir Dogs igra stiže na Steam 18. maja.

Izvor: B92

Reservoir Dogs igra stiže u maju
Foto: YouTube Video Screenshot

Reservoir Dogs: Bloody Days je izometrijska taktička pucačina koja na prvi pogled podseća na igre kao što je čuveni Hotline Miami, ali ipak uvodi i jedan zanimljiv taktički obrt koji je u duhu flešbekova iz samog filma. Naime, u akciju vodite sve vaše “obojene” likove baš kao u čuvenom Tarantinovom filmu, i zatim zadajte komande i putanje jednom po jednom u realnom vremenu koristeći “vraćanje vremena”.

Dakle, recimo sa mr. Pink odradite 10-20 sekundi akcije, i zatim vratite vreme u krenete u akciju sa sledećim likom dok će mr. Pink pratiti one komande koje ste mu već zadali, pa onda opet vratite vreme i uzmete sledećeg lika i tako sa svim likovima, pa opet u krug. Ovo deluje kao zabavan i taktički izazovan sistem, i biće zanimljivo videti kako je izveden u praksi.

Iako je studio koji radi na igri, Big Star Games, do sada radio samo na mobilnim igrama, oni uveravaju fanove da će se potruditi da verno prenesu duh i atmosferu filma. Nažalost, zbog manjka novaca, nisu imali para da kupe licence originalnih glumaca, tako da će mr. Blue, mr. Black, mr. Pink i ostala ekipa biti samo generički likovi. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: