Ponedeljak, 06.10.2014.

16:39

Kako da koristite ružičastu boju u šminkanju?

Ružičasti tonovi najbolje pristaju svetlijoj puti, a mnoge dame koriste ih kako bi osvežile pogled. Uz njih možete da kombinujete i druge boje, posebno ako želite da još više istaknete oči.

Izvor: novosti.rs

Default images

Koliko su na modnoj sceni ove sezone dominantne boje, toliko su i u mejkapu. Posebno se ističu ružičasti tonovi koji više nisu rezervisani samo za lepe i sunčane dane. Vizažisti su ih maksimalno iskoristili u jesenjim stilovima. Inače, šminka u vedrim tonovima daje pečat celokupnom izgledu i idealan je izbor uz jednobojne i tamne komade odeće.

Ružičasti tonovi najbolje pristaju svetlijoj puti, a mnoge dame koriste ih kako bi osvežile pogled. Uz njih možete da kombinujete i druge boje, posebno ako želite da još više istaknete oči.

Podloga

Posle hidrantne kreme na lice nanestite tečni puder u boji tena ili za nijansu svetliji. Ako imate podočnjake, prikrijte ih odgovarajućim korektorom. Na jagodice umesto rumenila možete da nanesete bronzer, a ako ste preplanuli stavite ga na celo lice.

Oči

Za dnevni mejkap dovoljno je da senku u odgovarajućoj roze nijansi nanesete na gornji i uz donji kapak. Možete da je kombinujete i sa belom svetlucavom senkom ili olovkom. Za veče slobodno pojačajte šminku na očima. Uz roze tonove odlično idu braon, zlatni, srebrni, žuti tonovi.

Usne

Kako biste osvežili lice, usne obavezno istaknite roze sjajem ili karminom. Ove jeseni moderne su sedefaste i bebi ružičaste nijanse.

izvor i foto: novosti; marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: