Četvrtak, 25.02.2010.

18:14

Real hoće Hesusa Navasa

Španski list Marka prenosi da je Real Madrid zainteresovan za dovođenje igrača Sevilje Hesusa Navasa u svoje redove ovog leta.

Izvor: B92, Goal

Default images

U Realu smatraju da je on u najboljim godinama i da je spreman da igra na najvišem nivou. Predsednik Sevilje Hose Marija de Nido negirao je mogućnost transfera krilnog igrača Sevilje. "Navas je fantastičan fudbaler, ima još prostora za napredak i zato nije na prodaju".

Dolazak Navasa bi značio da Frank Riberi neće doći u Madrid narednog leta. Pored Reala, kao jedan od zainteresovanih se pojavila i Barselona, koja je takođe zainteresovana za krilnog igrača.

Navas je bio jedan od najboljih u timu Sevilje u meču protiv CSKA u prvom meču osmine finala Lige šampiona i očekuje se da bude na spisku reprezentaticije Španije za Svetsko prvenstvo.

Navas je produkt Seviljine škole fudbala, za koju je do sad odigrao 177 utakmica i postigao 14 golova. Za reprezentaciju Španije odigrao 2 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: