Ponedeljak, 06.04.2009.

23:58

Bat: "Širer će spasti Njukasl"

Fudbaler Njukasl Junajteda Niki Bat ocenio je da će novi menadžer i bivši igrač "Svraka" Alan Širer pomoći klubu da ostane u ligi.

Izvor: B92, Beta

Default images

Njukasl trenutno zauzima 18. mesto na tabeli Premijer lige sa 29 bodova, tri manje od lokalnog rivala Sanderlenda, koji je na 17. mestu, u sigrunoj zoni. "Alan je zaslužio poštovanje, ceo grad je uz njega i svi žele uspeh Njukasl Junajteda. Igrači su srećni jer je on preuzeo klub. Uveren sam da će nam pomoći da se izvučemo iz neugodne situacije i ostanemo u Premijer ligi", rekao je Bat.

Bat je dodao da Njukasl može da se nada dobrim rezultatima u preostalih sedam utakmica i pored poraza od Čelsija od 2:0 na utakmici u subotu.

"Na toj utakmici nismo uspeli da stvorimo onoliko šansi koliko smo želeli, ali Alan je ostao pozitivan i na poluvremenu nam rekao da možemo da pobedimo. To se nije desilo, ali i pored poraza vidi se napredak u igri. Mislim da smo se sat vremena dobro borili protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi", smatra on.

Širer je 1. aprila preuzeo Njukasl od privremenog trenera Krisa Hatona, koji je u februaru zamenio Džoa Kinira. Kinir je zbog operacije na srcu napustio klupu "crno-belih".

Bivši reprezentativac Engleske odigrao je 404 utakmice za Njukasl i postigao 206 golova, a pre toga igrao je za Sautempton i Blekburn. Za nacionalni tim nastupio je na 63 meča uz 30 pogodaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: