Nova vest
Fudbal 0

20.5.2024.

13:21

Džajić i Piksi na prijemu kod ministra Dačića

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić primio je delegaciju Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor: FSS

FSS

Delagacija FSS predvođena predsednikom Draganom Džajićem i selektorom fudbalske reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem razgovarala je sa ministrom o bezbednosnom aspektu priprema za učešće reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Ministar Dačić je istakao punu posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova u preduzimanju svih neophodnih mera, kako bi se, u zajedničkoj koordinaciji sa FSS, ispunili svi uslovi za bezbedno učešće reprezentacije na predstojećem prvenstvu.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić je zahvalio ministru Dačiću na prijemu i naglasio da je prioritet obezbediti punu bezbednost srpske reprezentacije, kako bi njihovo učešće na Evropskom prvenstvu proteklo u mirnoj i sportskoj atmosferi.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarene uspešne saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u prethodnom periodu, dodajući da je učešće reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu izazov u svakom smislu, te da im je svaki vid podrške od velikog značaja, u cilju ostvarenja što boljih rezultata.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu