Petak, 27.10.2017.

15:27

Dorel Rajt zvanično novi igrač Bamberga

Šampion Nemačke Brose Bamberg zvanično je dogovorio saradnju sa Dorelom Rajtom.

Izvor: PT

Dorel Rajt zvanično novi igrač Bamberga
StarSport

Amerikanac je sezonu proveo u Igokei gde je beležio neverovatne brojke koje su ga preporučile ekipi Andree Trinkijerija.

Bivši košarkaš mnogih NBA klubova, između ostalog Majamija i Golden Stejta, odigrao je četiri meča za klub iz Laktaša na kojima je prosečno beležio 26.8 poena.

Rajt svakog kola pokazivao klasu i logično je bilo da se neće dugo zadržati u Igokei. Bamberg je prvi reagovao i doveo Rajta, igrača koji im je nedostajao u odlasku Dariusa Milera u NBA.

Taj igrač trebalo je da bude Kvinsi Miler, međutim bivši igrač Crvene zvezde ima problema sa kolenima i vrlo je moguće da će se dve strane uskoriti razići.

Rajt je u NBA ligi proveo 11 sezone – u šest je nastupao za Majami sa kojim je osvojio i šampionat, dve godine igrao je za Portland i Golden Stejt, dok je jednu proveo u Filadelfiji.

Najbolju takmičarsku godinu imao je 2011/2011 kada je u dresu GSW prosečno beležio 16,4 poena i 5,3 skokova na 82 odigrana meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: