Utorak, 25.11.2014.

12:56

Đoko Šalić napušta Partizan

KK Partizan i Đoko Šalić pregovaraju u vezi sa sporazumnim prekidom saradnje, potvrđeno je za B92 iz kluba.

Izvor: AK

Default images

Šalić je prošlog leta stigao u Humsku kao potencijalni naslednik Nikole Pekovića, ali 19-godišnji Sokočanin nije uspeo da se nametne kod Duška Vujoševića.

Dobijao je minimalnu minutažu u trenucima kada je Vujošević odmarao prve centre Nikolu Milutinova i Đorđa Gagića, a ove sezone je u proseku igrao 4,3 minuta po meču uz manje od poena i skoka po utakmici u ABA ligi. Još slabiji učinak imao je u Evrokupu.

Proteklog vikenda nije dobio šansu protiv Cibone u ABA ligi, što je bio prvi slučaj ove sezone. Šalić je poslednji igrač crno-belih kojem je menadžer Aleksandar Rašković, koga je letos žestoko kritikovao Duško Vujošević.

Šalić važi za jednog od najtalentovanijih srpskih centara, a proteklih sezona je po pravilu osvajao medalje sa sa mladim selekcijma Srbije.

Partizan u sredu gostuje Banvitu u Turskoj, u sedmom kolu Evrokupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: