Utorak, 04.10.2011.

15:23

Drenovak obezbedio vizu za OI!

Srpski bokser Aleksandar Drenovak obezbedio je plasman na Olimpijske igre u Londonu pošto se na Svetskom prvenstvu u Bakuu plasirao među osam najboljih.

Izvor: AG

Default images

U duelu osmine finala u kategoriji do 75 kilograma Drenovak je pobedio Kineza Liua Đijanga sa 18:16.

Ovom pobedom Drenovak je napravio fantastičan rezultat pošto je prehtodno sa turnira izbacio trećeg nosioca Ekvadorca Haimea Korteza.

U borbi za plasman u polufinale Drenovak će se boriti protiv boljeg iz duela Kitrov (Ukrajina) – Harša (Mađarska).

Još jedan srpski bokser ima priliku da obezbedi vizu. To je Branimir Stanković koji je poražen u osmini finala od svetskog šampiona Italijana Domenika Valentina sa 26:23. Stanković, koji boksuje u kategoriji do 60 kilograma, još uvek ima šansu da obezbedi plasman na OI, a to će uraditi ukoliko se Italijan Valentini plasira u finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: