Petak, 19.03.2010.

12:26

Pavlović: "Delije, dođite u Pionir"

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović izjavio je za „Sportski žurnal“ da bi najveće pojačanje pred početak Superlige bio povratak navijača na tribine.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Default images

„Želja svih nas u klubu jeste da se u ’Pioniru’ pojave najvatreniji navijači. Oni bi bili naše najveće pojačanje za Superligu. Potreban nam je huk sa tribina“, izjavio je Pavlović. 'Crveno-beli' će za takmičenje u srpskoj ligi biti jači za dvojicu košarkaša iz Mega Vizure - 21-godišnje Stefana Stojačića i Dušana Katnića.

Cilj Crvene zvezde u Superligi jeste plasman u polufinale plej-ofa i, samim tim, mesto u NLB ligi naredne sezone. Pavlović je predstavio trenutnu situaciju u klubu potresenom velikom krizom.

„Više se govori o stvarima van terena što samo po sebi nanosi veliku štetu. Sada su počela licitiranja ko ostaje, a ko ide na kraju sezone i to nam znatno otežava situaciju. Ali, bez obzira na sve probleme, uvereni smo u bolje sutra. Uzdamo se u Trifunovićev odličan rad i u igrače koji profesionalno ispunjavaju sve obaveze“, rekao je Pavlović i dodao da će se i uprava potruditi da obavi svoj deo posla:

„Uprava će sigurno učiniti sve da, koliko je to moguće, poboljša finansijsku situaciju i pomogne ekipi da ima prave uslove za rad“, kaže generalni menadžer Zvezde za „Sportski žurnal“.

Zvezda u subotu igra meč poslednjeg kola NLB lige sa Bosnom u Sarajevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: