Sreda, 11.12.2019.

16:44

Hrvatska ima novog selektora

Novi selektor Dejvis kup reprezentacije Hrvatske je Vedran Martić, saopštio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza (HTS).

Izvor: MT

Hrvatska ima novog selektora
Photo by Alex Pantling/Getty Images

Iskusni stručnjak je u karijeri bio trener mnogih igrača i igračica, među kojima su najzvučnija imena Goran Ivanišević, Karen Hačanov i Petra Martić.

Martić će pored funkcije selektora vršiti i posao saveznog trenera i imaće široka ovlašćenja. Osim biranja igrača za nastupe u Dejvis kupu, biće zadužen i za pripreme i odlazak na Olimpijske igre, kao i praćenje razvoja tenisera iz B selekcije.

Martić će na mestu selektora Hrvatske debitovati protiv Indije 6. i 7. marta naredne godine, kada će "kockasti" igrati protiv kvalifikacioni meč za plasman na završni turnir Dejvis kupa u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: