Sreda, 18.09.2019.

16:56

Eurobank dovela Mančester junajted školu fudbala u Srbiju

Kao ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted, Eurobank je dovela u Srbiju jednu od najprestižnijih škola fudbala.

Izvor: SN

Eurobank dovela Mančester junajted školu fudbala u Srbiju
Foto: Eurobank Promo

Eurobank je omogućila polaznicima da u periodu od 16. do 20. septembra uče od najboljih i steknu praktična i teorijska znanja.

Povodom zvaničnog početka Mančester junajted škole fudbala u Srbiji, Eurobank je ugostila Glavnog trenera Mančester junajted škole fudbala, Robina van der Lana i fudbalsku legendu sa Old Traforda, Vesa Brauna.

Jedinstvenu priliku da znanje stiču u svetski priznatoj školi fudbala dobili su mladi talenti iz cele zemlje, uzrasta 11 godina, ali i treneri koji će svoje znanje nastaviti da prenose na generacije koje tek dolaze.
Foto: Eurobank Promo
Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica, imajući u vidu da društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera – Eurobank i Mančester junajteda.
Foto: Eurobank Promo
"Eurobank i Mančester junajted, jedan od najuspešnijih evropskih fudbalskih klubova i najpopularnijih svetskih brendova, od 2014. godine sarađuju na projektu izdavanja kobrendiranih platnih kartica koje korisnicima omogućavaju jedinstvene pogodnosti. Čast nam je i zadovoljstvo što smo našoj deci omogućili da treniraju sa najboljima i tako steknu vrhunsko fudbalsko znanje i iskustvo", istakla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.
Foto: Eurobank Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: