Petak, 22.01.2010.

14:24

NLB: FMP - Helios (subota, 18h)

Košarkaši FMP-a dočekuju u subotu od 18 časova u Železniku ekipu Heliosa u 18. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Default images

Pobedom nad gostima iz predgrađa Ljubljane, FMP bi znatno mirnije ušao u nastavak takmičenja. Olakšavajuća okolnost za „pantere“ je pozitivan rezultat iz prvog meča u Domžalama, kada je tim iz Beograda slavio rezultatom 80:73. Bila je to prva utakmica trenera Vlade Đurovića na klupi tima iz Železnika.

„Helios je sada mnogo kvalitetniji nego što je bio u petom kolu. Jači je za Miloša Paravinju i za braću Lorbek, Domena i Klemena. Pokazao je nedavno u Beogradu protiv Partizana da nije nimalo naivan tim. Zdravstveni bilten naše ekipe nije povoljan. Andreja Milutinović neće igrati zbog nategnuća leđnog mišića, posle pada u Zagrebu. Ni Dejan Musli nije trenirao nekoliko dana zbog povrede leđa, dok je neizvesno i učešće Filipa Čovića. Odličnog pleja muči trbušni mišić, koji je povredio protiv Cibone. Pokušao je da trenira u četvrtak, ali nije izdržao do kraja. Bez obzira na to što imamo probleme, moramo da ponovimo rezultat iz prvog dela sezone. Nadam se da će nam i publika ponovo pomoći“, objašnjava trener Vlade Đurović.

Novo lice kod „pantera“ je bek Miloš Dimić.

„Pobeda je imperativ. Iako nećemo biti kompletni, raspoloženje u ekipi je odlično. Spremni smo da dobijemo. Poštujem Helios, ali nadam se da u Železniku neće imati šansu za osvajanje bodova“, ističe Miloš Dimić.

U dosadašnjim mečevima Jadranske lige FMP je savladao Helios devet puta u 11 utakmica. Zanimljivo je da su „panteri“ jedinu pobedu u gostima u tekućoj sezoni NLB lige zabeležili upravo u Domžalama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: