Četvrtak, 06.05.2021.

12:18

Ogromna gužva za vakcinaciju u TC Ušće VIDEO

U TC Ušće otvoren je danas vakcinalni punkt, a za prvih 100 koji se vakcinišu pripremljeni su pokloni. Zbog toga se jutros već oko 8 sati formirala gužva i red, iako je vakcinacija zvanično počela u 9 sati.

Izvor: B92.net

Ogromna gužva za vakcinaciju u TC Ušće VIDEO
Foto: Grad Beograd

Otvaranju punkta prisustvovao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a vakcinu je ovde danas primila estradna umetnica Jelena Karleuša.

Mediji prenose da će za prvih 100 vakcinisanih biti obezbeđeni šoping vaučeri od po 3000 dinara, a sutra, u petak, prvih 50 vakacinisanih dobiće isto toliko vaučera u vrednosti od po 5000 dinara.
Čitav tržni centar oblepljen je panoima koji pozivaju građane da dođu i vakcinišu se.

Građani mogu da biraju između četiri vakcine koje je odobrila Agencija za lekove.

Pevačica Jelena Karleuša je primila Fajzerovu vakcinu i pozvala građane na kolektivnu odgovornost.

"Ja sam primila Fajzer vakcinu, društveno sam odgovorna osoba i nadam se da će ovo podstaknuti ljude da se vakcinišu".
Foto: Grad Beograd
Proces vakcinacije će se na punktu u "Ušće šoping centru" odvijati svakoga dana od 9 do 21 čas na trećem spratu u prostoru iznad bioskopa Sinepleks, bez prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvođača po ličnom izboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: