Kultura

Petak, 05.10.2012.

10:29

Adele - Skyfall (James Bond Theme)

Od danas je dostupna na preslušavanje muzička tema za novi Džejms Bond film, "Skyfall". Adele je pesmu najavila u utorak, kada je premijerno mogao da se čuje deo teme, a danas na Svetski dan Bonda imamo priliku da čujemo i kompletnu verziju.

Izvor: B92

Default images

Pored Adel (Adele Adkins), na listi kompozitiora nalazi se i Pol Epvort, producent i koautor njenog hita "Rolling In The Deep." "Skyfall" tema je snimljena u "Abbey Road" studiju u Londonu sa orkestrom koji broji 77 članova.

"U početku, nisam bila sigurna da li treba da se uključim u snimanje teme za Skyfall. Mnogo je veliki pritisak na vama, kada se zna da pravite Džejms Bond temu. Ali, ja sam se zaljubila u tekst, a i Pol je imao sjajne ideje... Ispalo bi glupo da na kraju sve ovo nismo uradili," rekla je Adel.

"Skyfall", 23. film u serijalu o tajnom agentu 007, pojaviće se 26. oktobra u Velikoj Britaniji dok će svoju premijeru u Srbiji imati 1. novembra.

Kako vam se sviđa pesma? Ostavite svoje mišljenje u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: