Kultura

Petak, 27.08.2021.

08:53

Da li je Kristen Stjuart dobra Lejdi Di? Objavljen trejler za film "Spencer"

Objavljen je trejler za dugo očekivani film o životu princeze Dajane "Spencer", u kome glavnu ulogu tumači Kristen Stjuart. Premijera filma je 3. septembra na Venecijanskom festivalu.

Izvor: B92

Da li je Kristen Stjuart dobra Lejdi Di? Objavljen trejler za film
Foto: Profimedia

Film govori o vikendu koji je Dajana provela u Sandringamu tokom božićnih praznika 1991. godine. Tada je donela odluku da se razvede od princa Čarlsa.

"Decembar 1991. godine: Brak princa i princeze od Velsa odavno je počeo da se raspada. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, tokom praznika mora da vlada mir. Jede se, pije i lovi. Dajana zna da će se uskoro sve promeniti", navedeno je u sinopsisu. Na zvaničnom plakatu koji najavljuje prikazivanje filma u bioskopima od 5. novembra, Stjuart je uplakana i nosi belu haljinu, koja donekle podseća na onu koju je nosila Dajana. Dizajnirali su je Dejvid i Elizabet Emanuel. "Spencer" je režirao Pablo Laren, a scenario potpisuje Stiven Najt. Muziku je radio Džoni Grinvud iz grupe Radiohead.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: