Kultura

Nedelja, 12.07.2020.

10:20

Bolivudska zvezda sa sinom prebačen u bolnicu: Pozitivni na koronavirus, ministar poslao podršku

Bolivudska zvezda Amitab Bačan pozitivan je na koronavirus. Jedan od najpoznatijih indijskih glumaca napisao je na Tviteru milionima svojih pratilaca da se testirao i da je pozitivan na kovid-19.

Izvor: Tanjug

Bolivudska zvezda sa sinom prebačen u bolnicu: Pozitivni na koronavirus, ministar poslao podršku
Foto: EPA-EFE, DIVYAKANT SOLANKI

On je otišao u bolnicu, koja je obavestila nadležne, testirana je i njegova porodica. Utvrđeno je i da njegov četrdesetčetvorogodišnji sin takođe ima koronavirus.

Obojica su, iako sa blagim simptomima, zadržani na posmatranju u bolnici u Mumbaju, piše Bi-Bi-Si.

Sedamdesetsedmogodišnji Bačan apelovao je na sve one s kojima je bio u kontaktu da se testiraju. Ministar zdravlja Indije poželeo je glumcu i njegovom sinu brz oporavak.

Bačan, koji je igrao u više od 200 filmova i serija, takođe je i biznismen. On je 1995. osnovao kompaniju koja se bavi organizacijom događaja i filmskom produkcijom.

Poslednjih nekolliko meseci, glumac se uključio u kampanju indijske vlade prenoseći građanima poruke kako da se bore protiv širenja epidemije.

Indija, koja beleži nagli porast zaraženih, registrovala je više od 850.000 zaraženih i na trećem je mestu po broju obolelih u svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: