Kultura

Ponedeljak, 18.02.2019.

15:00

Meg Rajan osnovala producentsku kuću: "Biće to inteligentan film"

Kraljica bez konkurencije romantičnih komedija Meg Rajan odlučila je da osnuje svoju producentsku kuću i već priprema svoj prvi film.

Izvor: Tanjug

Meg Rajan osnovala producentsku kuću:
Foto: Getty

U razgovoru sa novinarom dnevnika "Njujork tajms" ona je kazala da hoće da snimi romantičnu komediju po svom ukusu koja će biti u fazonu filmova kakve je snimala Nora Efrom ( "Kad je Hari sreo Sali", "Dobili ste poštu", "Budni u Sijetlu"...).

Glumica je za "Tajms" rekla da za sada film još nema naslov, ali da svakako neće biti sladunjav, već inteligentan i da će na duhovit način komentarisati savremeni svet.

Ona nije želela da govori koje je glumce angažovala, ali je uverena da oni koje je odabrala mogu da odigraju dobro ulogu u u njenom filmu.

"Pravi šarm je nešto urođeno i mogu da ga vidim u glumicama kao što su Dženifer Lorens, Ema Ston ili Rajan Gosling", kazala je Meg Rajan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: