Subota, 18.10.2014.

17:34

U utorak bez vode deo N. Beograda

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, u utorak od 8 do 20 sati bez vode će biti Bulevar Arsenija Čarnojevića od broja 41 do broja 43.

Izvor: B92

Default images

U najavljenom vremenu bez vode će biti i kula "Geneks“.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, saopšteno je iz Vodovoda i kanalizacije.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, navodi se u saopštenju. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove završe u najavljenom roku.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na njihovoj veb adresi www.bvk.rs .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: