Subota, 01.12.2012.

18:44

Majami:Dvoje poginulih na aerodromu

Dve osobe su poginule, a 30 je povređeno kada je putnički autobus udario u noseći zid na dolaznom terminalu aerodroma u Majamiju.

Izvor: Tanjug

Default images

Jedna osoba je nastradala na licu mesta, dok je druga preminula u bolnici, a tri osobe su još u kritičnom stanju. Kako prenose agencije, autobus je bio viši od tri metra, kolika je visina krovnog prostora u tom prilaznom delu aerodroma, ali je vozač policiji rekao da to nije znao.

Autobusi na međunarodnom aerodromu u Majamiju prolaze kroz odlazni terminal, gde je noseća konstrukcija znatno viša.
(Foto: Beta, AP)
Identitet nastradalih još nije saopšten, sem što se zna da autobus pripada privatnoj kompaniji, ali su konfuzne informacije o tome da li su putnici bili lokalni stanovnici ili turisti.

Prema informacijama nekih medija, u pitanju je autobus sa starijim građanima koji je išao za Vest Palm Bič na Floridi, dok drugi javljaju da se radi o autobusu koji je prevozio lokalne stanovnike iz Majamija.

U trenutku udara u betonsku konstrukciju, autobus se kretao brzinom od oko 35 kilometara na čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: