Sreda, 12.01.2011.

14:27

Uručene tablice sa novim oznakama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je u u Bačkoj Topoli i Kanjiži prve registarske tablice sa novim oznakama BT i KA.

Izvor: Tanjug

Default images

Dačić je rekao da je, na osnovu Pravilnika o izdavanju registarskih tablica i novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, povećan broj registarskih oznaka sa 41 na 75.

"Rukovodili smo se time da je to korisno za građane da što veći broj građana i opština Srbije ima registarske oznake", kazao je Dačić.

On je dodao da su Bačka Topola i Kanjiža dobile nove registarske oznake, dok su Senta i Ada dobile zajedničku.

Prema njegovim rečima, time je učinjen još jedan korak napred u ostvarivanju vizije da MUP i policija budu servis građana, kao i da ima što više pripadnika nacionalnih manjina u sastavu MUP-a i policije.

Time su, kako je rekao Dačić, poštovani dogovori sa predstavnicima pokrajinske vlasti i u okviru stranačkih susreta sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: