Petak, 21.03.2008.

09:24

Ukrali autobus, oštetili 30 vozila

Oko 30 automobila je oštećeno, a jedna osoba povređena kada su sinoć dvojica pijanih mladića u Zemun Polju ukrala autobus.

Izvor: B92

Default images

Dvojica huligana pretukla su i izbacila vozača autobusa, a štetu su napravili bežeći od policije, koja ih je, na kraju, uhapsila. Razlupani automobili, od kojih su neki potuno uništeni, ostaci stakala i oštećena dvorišta, slika je koja se noćas i jutros mogla videti u ulici Mihajla Pupina u naselju Zemun Polje.



To je trasa kojom su ukradenim autobusom prošla dvojica mladića i koji se sada nalaze u pritvoru.

Buka, lomljava i udarci probudili su većinu stanara u Zemun Polju.

Neki od njih, pošto su se oporavili od šoka i videli kakvu im štetu pravi pomahnitali autobus, pokušali su da sami uhvate vozače autobusa, ali ih je u tome, ipak, pretekla policija.

Samo pukom srećom u ovom incidentu niko od prolaznika nije povređen.

Otmičari autobusa, koji su inače poznati policiji kao problematični, posle kraće rasprave pretukli su vozača autobusa.

Vozač je prebačen u bežanijsku bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Dvojica mladića, koja su ukrala autobus nešto pre ponoći i napravila štetu koja se procenjuje u stotinama hiljda dinara, uhapšeni su kasnije u naselju Zemun Polje.

Kako B92 saznaje, njih dvojica su bili u teškom alkoholisanom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: