Ponedeljak, 21.11.2022.

22:43

Autom uleteo u Eplovu radnju, ima mrtvih VIDEO/FOTO

Automobil se danas zaleteo u radnju Epla u Hinghamu u Masačusetsu pri čemu je povređeno najmanje 16 ljudi, a jedna je osoba poginula.

Izvor: index.hr

Autom uleteo u Eplovu radnju, ima mrtvih VIDEO/FOTO
Tanjug/AP Photo/Steven Senne

Tužilac okruga Plimot, Tim Kruz, kazao je da su oko 10.45 sati nadležne službe primile brojne pozive u pomoć. Na mesto događaja ubrzo su stigli vatrogasci i policija pa je u trgovini pronađeno nekoliko povređenih građana, piše CNN.

Tanjug/AP Photo/Steven Senne
"SUV tamne boje se zabio kroz stakleni prozor radnje pri čemu je povređeno više ljudi. Šesnaestero osoba je prevezeno u bolnice. Imamo jedan smrtni slučaj", rekao je Kruz na konferenciji za novinare, prenosi Index.hr.

Radnje Epla u ulici Derbi Strit je privremeno zatvorena.

"Vozač je sa policijom", rekli su zvaničnici, ali nisu naveli detalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: