Ponedeljak, 31.01.2022.

11:36

S radara nestala dva aviona F-15

Dva japanska borbena aviona F-15 nestala su s radara, odmah nakon poletanja. Nekoliko sati nagon toga locirana je jedna osoba.

Izvor: B92, Tanjug

S radara nestala dva aviona F-15
Ilustracija: EPA/HITOSHI MAESHIRO

Japanski ministar odbrane saopštio je da se vodi istraga. Osoba za koju se veruje da je član posade japanskog lovca F-15 locirana je u Japanskom moru, saopštio je zvaničnik Ministarstva odbrane.

Japanski javni servis javlja da je pokrenuta potraga za tom osobom, prenosi Rojters

Agencija Kjodo objavila je da su dva vojna aviona F-15 nestala s radara iznad Japanskog mora, ubrzo nakon poletanja, navodeći da se za sada ništa ne zna. Avioni su leteli pet kilometara pre nego što su nestali s radara.

Avioni su poleteli iz avio-baze Komacu, koja se nalazi u prefekturi Išikava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: