Sreda, 08.12.2021.

08:58

Putin i Bajden: Poslovno, ali i šaljivo

Razgovor predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Džoa Bajdena, bio je poslovan, ali su se čule i šale i duhovite opaske.

Izvor: Tanjug

Putin i Bajden: Poslovno, ali i šaljivo
Foto: EPA-EFE/MIKHAEL METZEL / SPUTNIK / KREML

To je otkrio novinarima pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

“Razgovor je trajao dva sata, zabeležili smo vreme. Predsednici su razgovarali tačno dva sata u formatu zatvorene video konferencije”, izjavio je Ušakov, a prenosi ruska agencija TASS.

“Razgovor je bio prilično otvoren i poslovan, ali istovremeno je bilo šala i razmene duhovitih komentara. To je bio normalan razgovor između dvojice ozbiljnih lidera kada se diskutuje o ozbiljnim pitanjima i kada se pokreću osetljive teme”, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika.

Prema njegovim rečima, lideri SAD i Rusije su napravili “nekoliko šala”, dodajući da “mudri ljudi” znaju kako da od duge fraze ili ideje naprave kratku, pretvarajući je u šalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: