Četvrtak, 25.02.2021.

07:33

Lov na Ruse

Ruska ambasada još nije pronašla način da oslobodi ruske državljane koji su uhapšeni u SAD, saopštio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov.

Izvor: Tanjug

Lov na Ruse
Foto: Depositphotos/ stillfx

Antonov je ocenio da je Amerika "raspisale poteru za Rusima."

"Postoje prioritetni slučajevi, kao što su to slučajevi Viktora Bouta, Romana Seleznjova i Bogdane Osipove. Nažalost, proces se odvija veoma teško, tako da ne možemo da nadjemo rešenje povodom ovog pitanja", rekao je Antonov u intervjuu za kanal Zvezda, a preneo Tass.

Antonov je ocenio su SAD "raspisale poteru" za ruskim državljanima. "Od 2008. godine, 53 Rusa su pritvorena u raznim državama i isporučeni su SAD", naveo je ruski doplomata.

Ranije u toku dana je portparolka ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla da ruski MIP radi ubrzano na oslobadjanju Rusa zatvorenih u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: