Ponedeljak, 24.09.2018.

16:21

Davidov otac odgovorio Dodiku: Budi siguran... VIDEO

Otac stradalog Davida Dragičevića odgovorio je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na navode da će ga “proterati sa Trga Krajine 8. oktobra“.

Izvor: B92

Davidov otac odgovorio Dodiku: Budi siguran... VIDEO
screenshot

Davor Dragičević je naveo da sa trga u Banjaluci neće nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra.

“Skloniću ja sve vas i tebe i Lukača… Zločinci i ubice… Hajte napred, šta čekate osmi, ja sam spreman, ja vas čekam, a vi se naoružajte čime god hoćete. Mene i grupu “Pravda za Davida” nećete proterati”, naveo je Dragičević.

Podsetimo, Dodik je na predizbornom skupu izjavio da je Dragičević “izbacio krevet na trg i umislio da je frajer”.

“Dobićeš ovaj moj otoman ili krevet, trebaće ti, budi siguran zločinče i ubico. Trebaće i tvojoj deci, to ti Davor Dragičević kaže, otac ubijenog Davida i tebi i tvojim zločincima… Sotone i ubice”, naveo je Dragičević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: