Petak, 14.10.2016.

15:58

Vučić: Videćemo koji će policajac na jahtu kriminalaca

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da kriminalci iz velikih kriminalnih grupa imaju "saradnike u državnom aparatu" i najavio je veliku čistku.

Izvor: B92

Vučić: Videćemo koji će policajac na jahtu kriminalaca

Vučić je na TV Prva govorio o ubistvu Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekavši da je u pitanju "uvozno ubistvo" i da su "dovedena lica sa strane da haraju Beogradom".

"Uhapšena su dva lica u vezi sa ovim ubistvom, to su lica dovedena sa strane i naravno da ništa neće reći jer misle da imaju alibi. Međutim, moram da kažem da će svi koji misle da ubijaju po Srbiji osetiti žestoku pesnicu države i da će monstrumi koji su ubijali po našoj zemlji to dobro da zapamte", rekao je Vučić.

Na pitanje o saradnicima u državnom aparatu, o čemu je ranije govorio ministar policije Nebojša Stefanović, Vučić je rekao da nema konkretne podatke za ovaj slučaj.

"Za ovaj slučaj ne znam, ali da li imaju - imaju. Počistićemo sve, ma koliko teško da bude, to su opasni ljudi koji imaju veze i sa stranim obaveštajnim agencijama. Biće - ili mi ili oni, ali ja vam kažem da će država da pobedi i neka dobro razmisle šta im je činiti", rekao je Vučić.

Takođe, one je rekao: "Pa da vidim ko će od policajaca i specijalaca da sedi po njihovim jahtama i vilama da pravi biznis".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: