Nedelja, 14.02.2016.

14:10

Bečej: Iz cisterne iscurila glina, nema opasnosti

Materija koja se izlila iz priključnog vozila kamiona na kružnom toku na ulazu u Bečej, obična je glina i nema nikakvih opasnosti za građane, niti za okolinu.

Izvor: Tanjug

Default images

Glina, odnosno obična zemlja, služi za hlađenje burgija na bušotinama za potrebe NIS-a, a iscurila je jutros oko tri ujutru iz kamiona, koji se nagnuo prilikom ulaska u "malo nezgodan" kružni tok na ulazu u Bečej.

Vatrogasci i policija bili su na licu mesta, utvrdili da se ne radi ni o kakvim opasnim materijama i očistili su svu iscurelu glinu sa lica mesta.

Radio-televizija Vojvodine ranije tokom dana je prenela da se iz jedne cisterne na ulazu u Bečej "izlila velika količina neutvrđene materije".

NIS: Utvrdićemo uzrok

“U nedelju, 14. februara oko 3 časa ujutru, na kružnom toku na delu obilaznice oko Bečeja došlo je do prosipanja manje količine isplake iz kamiona preduzeća ‘Same&Same’ koji ju je prevozio sa naftne bušotine NIS-a”, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kako ističu, uz pomoć stručnih službi NIS-a i nadležnih organa čišćenje saobraćajnice je odmah započeto, saobraćajnica je prohodna i očišćena u najkraćem mogućem roku.

“Životna sredina nije ugrožena. Tačan uzrok događaja utvrdiće istraga”, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: