Otkazan sutrašnji protest u Sarajevu

Protesta u Sarajevu sutra neće biti jer se deo sindikata pobunio protiv predsednika Saveza samostalnih sindikata BiH Ismeta Bajramovića, prenosi FTV.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2015.

20:58

Default images
Foto: Tanjug

"Ovog petka neće biti protesta ispred Parlamenta Federacije BiH", odlučeno je na današnjoj sednici Organizacionog odbora Saveza samostalnih sindikata BiH.

Umesto masovnog okupljanja radnika kao danas, predstavnici Saveza sindikata prisustvovaće sednici Predstavničkog doma FBiH, na kojoj će izneti 26 amandmana na danas usvojeni Predlog zakona o radu, prenela je Fena.

Poručeno je da će, ukoliko Zakon sutra ipak prođe parlamentarnu proceduru, biti organizovan generalni štrajk u FBiH, dodaje Fena.

Predsedavajući Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH Edin Mušić za sutra je sazvao vanrednu sednicu tog doma.

Na predloženom dnevnom redu je sedam tačaka, među kojima je Predlog zakona o radu, koji je usvojio Dom naroda Parlamenta FBiH.

Podsećamo, nezadovoljni radnici okupili su se ispred zgrade Parlamenta FBiH i pokušali da uđu u zgradu u kojoj zaseda Dom naroda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: