Aktuelno 0

30.04.2024.

15:55

Marko Nastić potvrdio nastup na Belgrade Beer Festu

Adrenalinska injekcija za sve ljubitelje elektro zvuka.

Izvor: B92

Marko Nastić potvrdio nastup na Belgrade Beer Festu
Promo

Podeli:

Nakon što je objavio neka od najvećih imena domaće i regionalne rock'n'roll scene (Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Sunshine, S.A.R.S, Smak Plus i Goblini), Belgrade Beer Fest zakucao je još jedan zicer – Marko Nastić prvi je ovogodišnji headliner na Electro stage-u!

Zaslužan za kreiranje muzičkog ukusa mnogih generacija, prva asocijacija za neke od najboljih gradskih žurki ikada, DJ i producent svetskog kalibra koji je već na početku svoje karijere radio sa najvećim svetskim imenima elektro zvuka kao što su Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer i mnogi drugi, zavrteće ove godine trećeg dana festivala, 22. juna.

„Jako sam srećan da se posle dužeg vremena ponovo vraćam na Beer Fest i da je ovaj festival dobio stage posvećen upravo ovom zvuku!“ – izjavio je on povodom nastupa na ovogodišnjem festivalu.
Za one koji nisu imali prilike da uživo slušaju ovog maestra za DJ pultom, ovo je idealna prilika da se upuste u njegov svet zvuka i ritma. Sa setlistom koja zadire duboko u oblasti underground house-a i techna, on neprimetno spaja elemente minimala, tech hausa i brejkbita u svoje setove, pokazujući svoju bezgraničnu muzičku raznovrsnost. Svaka numera je stručno odabrana, svaka tranzicija besprekorno izvedena, a Nastić stvara iskustvo koje prevazilazi puku muziku, prenoseći publiku u carstvo gde ritam vlada.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. Do 19.30 časova ulaz na festival je slobodan.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

21 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: