Nova vest
Košarka 5

30.4.2024.

17:14

Janakopulos negoduje: Makabi da ispuni dato obećanje

Informacija da je većem broju navijača Makabija dozvoljeno da prisustvuju 3. meču 1/4 finalne serije plej-ofa protiv Panatinaikosa, naišla je na negodovanje gazde Atinjana Dimitrisa Janakopulosa.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Naime, izraelski klub je zatraži oda umesto dosadašnejg limita od 500 ljudi na tribinama hale "Aleksandar Nikolić", to bude brojka od 1000 navijača.


Grad Beograd i srpske bezbednosne službe su procenile da nema nikakvog razloga da ne prihvate zahtev Makabija.

Tako će "Ponos Izraela" u utorak od 19 sati imati veću podršku nego inače koju ima u Beogradu, gde se preselio zbog rata u svojoj zemlji.

Evroliga je odobrila dogovor Makabija i Beograda, ali Janakopulos nema ništa dobro da kaže tim povodom.

"Kada je bilo glasanje kojim se odlučivalo da li će Makabiju da bude dozvoljeno da se takmiči u Evroligi zbog dešavanja u njihovoj zemlji, oni su obećali da će sve njihove utakmice igrati pred praznim tribinama", podsetio je Janakopulos i prešao na stvar:

"I sad odjednom čtam, gledam, kako će biti 2.000 navijača. Nadam se da ovo nije istina i da će Evroliga učiniti sve da se meč igra pod onim oklnostima koje je Makabi obećao da će ispuniti na Skupštini". 

Janakopulos će i sam biti prisutan na meču u Beogradu pa će na licu mesta moći da se uveri u brojnost Izraelaca.

On je svoju izjavu zaključio još jednom kritikom na račun Evrolige.

"Svi smo tada glasali da bi Makabi trebalo da ostane deo Evrolige, ali zato CSKA nije. Nadam se da će Evroliga da povede računa".

 

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu