Subota, 11.07.2015.

20:32

Ekskluzivni snimak napada na Vučića

TV B92 je došao do ekskluzivnog snimka napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru Potočare.

Izvor: B92

Default images
Foto: B92

Delegacija na čelu sa Vučićem napustila je Srebrenicu, a jedna osoba je uhapšena zbog napada.

Kako su naveli iz delegacije, Vučić je pogođen kamenom u lice i polomljene su mu naočare. Pojedinci iz mase su nasrtali na obezbeđenje srpske delegacije u pokušaju da dođu do Vučića i tom prilikom je došlo do fizičkog obračuna s članovima obezbeđenja.

Reporter B92 javlja da je sve bilo mirno do trenutka kada su Vučić i ostali članovi delegacije krenuli u memorijalni centar. Nakon što je položio cveće na spomenik žrtvama, masa je krenula ka njemu i u tom trenutku su uletele kamenice.

Kako se navodi, Vučić je pogožen kamenom u glavu, a okupljeni su vikali “četniče“, “odgovornost“.

U pokušaju da zaštite premijera Vučića članovi njegovog obezbeđenja su otvorili pancir torbe. Policija je intervenisala i sukobila se sa napadačima, a srpska delegacija je evakuisana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: