Sreda, 14.01.2009.

08:45

Najbolji posao na svetu

Australijska država Kvinslend nudi "najbolji posao na svetu"- šestomesečno šetanje i besposličenje na jednom ostrvu za platu od 150.000 australijskih dolara.

Izvor: FoNet

Default images

Pored plate, plaćena je i avionska karta do ostrva Hamilton, na Velikom koralnom grebenu. Srećnik koji dobije posao imaće zadatak da šeta plažama od belog peska, istražuje morske dubine oko ostrva i svake sedmice vodi blog na Internetu koji će popunjavati fotografijama i video snimcima.

Potrebno je da bude dobar plivač, da je vešt u komunikaciji i da ume da čita i piše engleski.

"On će s vremena na vreme morati da daje izjave za medije o tome šta se dešava na ostrvu. To znači da kandidati za posao ne smeju da budu stidljivi. Oni treba da vole more, sunce i aktivnosti na otvorenom", izjavio je premijer Kvinslenda ocenivši ponudu kao "najbolji posao na svetu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: