Nova vest
Tenis 3

16.6.2024.

14:16

Dvostruki olimpijski šampion igra u Parizu!

Britanska teniserka Ema Radukanu odbila je specijalnu pozivnicu za učešće na Olimpijskim igrama, a dvostruki osvajač zlatne olimpijske medalje Endi Mari je prihvatio pozivnicu i učestvovaće na Igrama u Parizu.

Izvor: Beta

EPA-EFE/JOEL CARRETT

Radukanu, koja se oporavlja od operacija skočnog zgloba i zgloba na ruci, prenisko je rangirana na WTA listi da bi se kvalifikovala bez specijalne pozivnice na Olimpijske igre, preneo je Bi Bi Si (BBC).

Marej je dobio specijalnu pozivnicu namenjenu bivšim osvajačima grend slem turnira, a osvajač je zlatne medalje u Londonu 2012. i Riju 2016. godine.

"Imao sam razgovore sa Emom i svesna je koliko bi joj značilo da bude deo britanskog olimpijskog tima, ali ona oseća da ovo nije pravi trenutak. Pred njom je mnogo olimpijskih turnira", izjavio je šef olimpijskog teniskog tima Velike Britanije Ijan Bejts.

Olimpijski teniski turnir na programu je od 27. jula do 4. avgusta.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

9 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

11 h

Novo Sport Video Menu