Nedelja, 04.09.2005.

12:16

Ambasador upao u šaht

Ambasador SCG u Iranu Goran Opačić sredinom avgusta je zadobio teške telesne povrede pri upadu u šaht na uglu Simine i Kapetan Mišine.

Izvor: B92

Default images

Opačić je godišnji odmor proveo u Urgentnom centru zbog trostrukog preloma ramena, loma rebara i povrede noge, posle pada u otvoren šaht na uglu Simine i Kapetan Mišine ulice.

"Izgleda komično, ali u ovom začaranom gradu sve institucije koje sam zvao tvrde da nisu odgovorne. Moram da kažem da je direktor Vodovoda, gospodin Andrić, koji takođe misli da nije odgovoran, relativno brzo reagovao i doneo betonsku pokrivku, za koju mislim da je takođe opasna, jer je pet centimetara iznad površine asfalta. Više nećemo upadati u šahtove, nego ćemo padati preko šahta", kaže Opačić i tvrdi da je Vodovod reagovao samo zbog njegovog zvanja i brine za ostale, „obične“, građane kojima se isto dešava, i to mnogo češće.

"Pozivam komšije i građane Beograda, koji su se polomili kao ja proteklih meseci, da se jave B92. Treba prikupiti imena teško povređenih jer je reč o nehatu za koji se ide na robiju. Slučaj treba poveriti nekom savesnom advokatu, koji mora da tuži grad", kaže Opačić.

Ambasador navodi da će još par sedmica ostati u Beogradu zbog lekarskih kontrola, a da je zbog povrede morao da odloži bitne poslovne sastanke u inostranstvu, vredne 40 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: